Verzenden & Retourneren

 1. Verzending

Bestellingen worden ten laatste de volgende werkdag na ontvangst van betaling verzonden. De standaard leveringstermijn is 1-4 werkdagen. Verzenden naar NL is ook mogelijk, de verzendtermijn bedraagt dan 2 – 5 werkdagen.

Wanneer de klant kiest voor de optie afhaling, kan de bestelling vaak nog dezelfde dag opgehaald worden. Er kan hiervoor een afspraak vastgelegd worden via etalorsinfo@gmail.com of +32477036669 (WhatsApp).

Indien u na 5 werkdagen uw pakketje nog niet heeft ontvangen, gelieve ons dan te contacteren via mail naar etalorsinfo@gmail.com. 

Tarieven voor verzending:

 • Binnen België - €3,75. Bestellingen boven de €75: GRATIS.
 • Buiten België - €4,90. Bestellingen boven de €100: GRATIS.
 • Afhaling te Hasselt - GRATIS.

De uitvoering van de overeenkomst gebeurt normalerwijze onmiddellijk na het
afronden van de betaling. De verzending gebeurt binnen 1-3 werkdagen via Bpost. Enige vertraging in de uitvoering geeft in voorkomend geval geen recht op schadevergoeding alsook dat Et Alors Fashion niet verantwoordelijk kan worden gesteld voor de diensten en service van de verzenddienst.

 1. Retour

Bent u niet tevreden van uw aankoop? Dat is geen probleem! U heeft namelijk 7 dagen tijd om te retourneren vanaf de dag dat u uw bestelling heeft ontvangen. Dit wil zeggen dat wij binnen de 7 dagen na ontvangst van uw bestelling uw retour terug moeten ontvangen. Wanneer deze termijn (7 dagen) overschreden is, is Et Alors Fashion niet meer verplicht een terugstorting uit te voeren. Retourzending is eveneens gratis!

Bij het terugzenden van artikelen is het belangrijk om te onthouden dat dit enkel mogelijk is wanneer de producten in dezelfde staat zijn als bij het ontvangen van deze producten. Dit wil zeggen dat deze producten nog niet gedragen mogen zijn, geen gebruikssporen zoals make-up en nog steeds in het bezit moeten zijn van het originele productlabel, daarnaast mogen deze ook niet beschadigd of aangepast zijn.

De terugbetaling van de producten zal plaatsvinden wanneer de producten tijdig en in correcte staat zijn toegekomen. De terugbetaling vindt plaats op de kaart of rekening waarmee de bestelling is betaald. Afhankelijk van het beleid van uw bank of kaartuitgever kan het drie tot vijf dagen duren voordat het bedrag op uw rekening is bijgeschreven.

Retouradres

Et Alors Fashion

Harmoniestraat 20

3500 Hasselt

België

 

2.1 Retour indienen

Om een retour in te dienen dien je het volgende stappenplan te volgen.

 1. Log in op uw account van onze webwinkel. Daarna komt u uit op een pagina waar uw recente orders te zien zijn. Vervolgens klikt u op Bekijkennaast de order waarvan u artikelen retour willen sturen. 
 2. Vervolgens komt u in het overzicht van de betreffende order terecht. Hier kan u rechts onderin op de knop Artikelen retournerenklikken om de retourzending aan te maken. 
 3. Daarna wordt u doorgestuurd naar een pagina waar u de retourzending kan instellen. De eerste stap is aangeven welke producten retour gestuurd worden. Dit wordt gedaan door het aantal aan te geven in het drop-downmenu. Producten die u wil houden, laat u op 0 staan.
 4. De volgende stap is aangeven waarom de betreffende producten retour gestuurd worden en kiest u een retour reden. 
 5. Tenslotte klikt u op verstuur
 6. Ik bezorg u een verzendlabel via mail dat u op de doos kan plakken. 

Indien het niet lukt om zelf uw retour in te dienen, mag u altijd een mail sturen naar etalorsinfo@gmail. Vergeet zeker niet te vermelden welke artikelen u wil retourneren en waarom. 

 1. Ruilen

Wilt u graag een item ruilen voor een andere maat of kleur? Dat is geen probleem! Best check je zelf voordien of het gewenste item nog voorradig is. Dan kan je deze opnieuw bestellen. Daarna dien je de retour in van het item dat je wil ruilen. Wanneer wij het geretourneerde item terug ontvangen wordt het bedrag hiervan ook teruggestort.

Heb je vragen bij het retourneren of ruil mag je ons gerust contacteren. Wij helpen je graag verder!