Over Et Alors

From My ♥ To Your Wardrobe

Hi allemaal! Alvast heel erg bedankt voor jouw bezoekje aan Et Alors! Omdat ik 100% geloof in persoonlijke aanpak en connecties, stel ik mezelf graag voor.

Ik ben Liesbeth, 30 jaar en ik heb een te luide lach. Maar echt. Ik werk in HR en in de weekends ben ik voetbalster en Aperol Spritz fanatiekeling. Ondertussen ben ik ook nog dagelijkse entertainer van 2 honden (ik ga proberen mij in te houden om hier niet af en toe een dogpic te plaatsen maar ik kan niets beloven #obsessed).

Al een tijdje steek ik al mijn vrije tijd in Et Alors. Mijn eigen webshop die draait rond (body)positivity, waaronder ”plus”size kleding of beter gezegd Size Inclusive Fashion. Het idee achter deze webshop is ontstaan uit eigen ervaring. Toen ik maat 46/48 had, droeg ik vaak gewoon iets wat flatteerde en vooral niet te veel accentueerde. Niet omdat ik dit persé nodig vond, wel omdat dit nu eenmaal – in mijn beleving - het beschikbare aanbod was. Ondertussen heb ik een kleinere maat en merk ik dat hierdoor mijn shopplezier groter is. Iets wat aan de ene kant leuk is, aan de andere kant wrong het aan mij dat ik nu pas plezier hierin kon vinden. Omdat ik merk dat kennissen/vrienden van mij dezelfde struggle kennen, besloot ik hier iets aan te willen veranderen.

Ik ben geen designwonder en ik heb geen naaiskills om zelf te gaan ontwerpen. Wél heb ik de onstopbare energie en enorme wil om op mijn manier de wereld een klein stukje te verbeteren. Deze passie wil ik ook uitstralen in mijn webshop. De laatste maanden heb ik verschillende landen in Europa afgereisd op zoek naar de mooiste plussize stuks, ik ben eigenhandig outfits gaan samenstellen en hoop hierdoor een nieuwe wind te kunnen blazen voor iedereen die hier nood aan heeft.

Ik hoop mijn passie, open mindness en toegankelijkheid zowel fysiek als digitaal uit te stralen. ‘Et Alors’ staat voor de ‘En Dan’ vibe op alle vlakken. Hangt jouw maat niet standaard op de mannequins? Et Alors. Is er ergens een rolletje te zien? Et Alors. Wordt jouw maat nog steeds niet als standard beschouwd? Et.fucking.Alors.

Geniet van deze plussize/size inclusive webshop en als ik nog iets kan doen, hoor ik het graag!

X, Liesbeth

PS. omdat ik weet dat het soms veel makkelijker is om de kleren fysiek te passen is een afspraak maken ook mogelijk! Ik heb een ruimte ter boetiek ingericht te Hasselt. Een afspraak maken kan via etalorsinfo@gmail.com of +32477036669 (WhatsApp).

From my

Terug naar blog